Wydawnictwo.pwn.pl

Żywienie w chorobach serca

Żywienie w chorobach serca

Zofia Wieczorek-Chełmińska

  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Lekarskie PZWL
  • Rok wydania: 2013
  • Stron: 224
  • ISBN: 978-83-200-4499-7
  • Wydanie: 2

Cały cywilizowany świat już dawno wie, że nadmierne spożycie tłuszczów zwierzęcych, cukru i słodyczy, ograniczenie błonnika i witamin prowadzą do miażdżycy, nadciśnienia, zawału serca i zakrzepicy krwi. A my?

My przodujemy w statystyce umieralności na choroby krążenia i nowotwory.

Każdy moment jest dobry, aby podjąć decyzję, że chcemy żyć zdrowiej, a więc dłużej! A na to jest jedna rada: zmienić radykalnie sposób żywienia. I nie chodzi tu wcale o to, aby się głodzić i męczyć wymyślnymi dietami. Po prostu trzeba jeść inaczej. W tej książce dajemy wam gotową "receptę".

Oceń

  • Obecnie 0 na 5 gwiazdek.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0

Dziękujemy za głos!

Już oceniałeś tą stronę, możesz oddać głos tylko raz!

Twoja ocena została zmieniona, dziękujemy za oddany głos!

Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby ocenić tą stronę.

 

Komentarze